In ons hotel bevindt zich het sfeervolle restaurant Het Meer. Geniet onder het genot van een glas wijn van onze Franse keuken, schuif aan voor een gevarieerde lunch of kom gewoon gezellig een kopje koffie drinken en genieten van een onze vers bereide appeltaart, de specialiteit van het huis. Zin in een potje bowlen? Dat kan ook in onze hypermoderne bowling!

Vooral lekker eten

De keuken van Het Meer: een garantie op uitstekend eten en misschien nog wel betere verhalen achteraf. Een diner dansant? Een tapasbuffet? Niets is te gek voor onze keukenbrigade. Daarnaast wordt u ook in ons restaurant geheel in de watten gelegd. Mensen bedienen is een vak, voor mensen zorgen een gave. Onze mensen zijn gastvrij, hulpvaardig en maken graag tijd voor een gezellig praatje. Wij hebben een Franse keuken met een gevarieerde kaart, waar voor ieder wat wils op staat. Je kan ook komen lunchen of een kopje koffie drinken met de specialiteit van het huis: ons overheerlijke appelgebak, een echte aanrader!

Ga naar de website Het Meer >

Met smaak genieten van mooie gerechten in ons restaurant of sportief bezig zijn in onze hypermoderne bowling

Lekker thuis of op locatie

Wie denkt dat Het Meer alleen in Vledder mensen bedient heeft het mis. We maken uw feestje thuis of op locatie ook graag tot een heus feest. Een high tea, lunch, diner, barbecue, lopend buffet. We kunnen alles voor u regelen, inclusief personeel op locatie en meubilair voor de gelegenheid. Wij doen er alles aan om uw feest of evenement tot een succes te maken.

Unieke bowlingbanen

 Onze hypermoderne bowling Het Meer. Compleet met officiële wedstrijdbanen en de allerlaatste snufjes als luchtdruktechnologie, ledverlichting, sound- en beamershow. Duurzaam gebouwd bovendien. Een regelrechte primeur voor Nederland! Kijk snel op onze website voor allerlei leuke arrangementen.