Hotel Brinkzicht is al ruim 35 jaar specialist in groepsreizen. Denk bijvoorbeeld aan ouderenreizen of een groepsreis met uw club of vereniging, maar ook aan een compleet verzorgd weekend klaverjassen of bridgen.

Home blok Blauwe Stad arrangement van Hotel Brinkzicht in Vledder

Compleet verzorgde groepsreizen

Boekt u een groepsreis bij Brinkzicht, dan bent u er zeker van dat u onderweg nooit uw portemonnee tevoorschijn hoeft te halen! Dat wil zeggen dat alle kosten voor vervoer, verblijf en excursies in de reissom zijn inbegrepen. De enige bijkomende kosten zijn voor eventuele eigen consumpties. Een jubileumuitje met het bedrijf, uw zangkoor of de muziekvereniging? Brinkzicht is dé specialist in compleet verzorgde groepsreizen.

Bridge Hotel Brinkzicht Vledder

Wilt u met uw bridgeclub een heerlijk weekend of ontspannen midweek weg? Brinkzicht is een befaamd Bridge hotel. Wij hebben jaren ervaring in het organiseren van bridgereizen, die in het teken staan van sportiviteit en gezelligheid! Vele bridgegroepen hebben hun weg naar Vledder al gevonden. Een arrangement is altijd inclusief een welkomstdrankje en tijdens de bridgeavonden kunt u een kopje koffie of thee bestellen in onze bridge drive. We gaan twee keer rond met een gevarieerd bittergarnituur.

Luxe vervoer

Hotel Brinkzicht beschikt over eigen touringcars voor 50 tot 62 personen, die van alle gemakken zijn voorzien en als zeer comfortabel worden ervaren. Zo bieden wij o.a. een touringcar met een lift en de mogelijkheid om tafels te plaatsen. Er is ook een aanhanger beschikbaar voor extra veel bagage of voor muziekinstrumenten bijvoorbeeld. Bovendien wordt u begeleidt door een ervaren chauffeur die u veilig naar de plaats van bestemming brengt, onderweg leuke weetjes en prachtige anekdotes over de omgeving vertelt en bij aankomst uw persoonlijke gids voor de dag is. Uw vakantie/uitstapje begint écht zodra we vertrekken.

Groepsreis op maat

Een eigen idee over hoe jullie groepsreis moet worden ingevuld? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alles is mogelijk. Vertel ons jullie wensen, wij denken graag mee. Een dag- of avondprogramma, leuke excursie of een reis naar het buitenland. Verras uw familie, vrienden of vereniging met een uitje dat helemaal is afgestemd op jullie persoonlijke wensen! U kunt kiezen voor een verblijf in ons hotel, maar ook alleen een touringcar met chauffeur huren en er zelf op uit trekken. Maak gerust een afspraak of vraag meer informatie aan.

Ontvang onze gratis reisgids Reisgids aanvragen