Ieder jaar medio juli is het weer zover: de RegioBank Drentse fietsvierdaagse! Het grootste fietsevenement van Nederland dat jaarlijks ca. 12.000 mensen trekt. Doet u mee? Denkt u er dan wel even aan tijdig uw verblijf te regelen. Bij Hotel Brinkzicht kunt u tijdens de Fietsvierdaagse Drenthe comfortabel overnachten.

Drentse Fietsvierdaagse een belevenis

De Drentse Fietsvierdaagse staat voor gezelligheid, beleving en het zien van de mooiste plekjes in Drenthe – dé fietsprovincie van Nederland. Drenthe lijkt immers wel voor de fiets gemaakt! Met drie Nationale Parken, nog meer natuurgebieden én een enorme hoeveelheid aan rust is het heel mooi fietsen in Drenthe. De groene panorama’s van bos, heide, vennen en ander natuurschoon zijn een geweldig fietsdorado.

Fietsvierdaagse: vele startplaatsen

De Fietsvierdaagse kent zeven verschillende startplaatsen: Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork. Elke startplaats biedt routes aan, variërend van 30 tot 60 km per dag. Bovendien is er de mogelijkheid om een, twee, drie of vier dagen te komen fietsen! Er zijn ook speciale routes: de 4Kids en de Roll-On routes.

Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse Drenthe: Roll-On route

Bent u niet meer zo goed ter been en wilt u toch graag meedoen met de Fiets4daagse? Geen probleem! Tijdens de Drentse Fietsvierdaagse is er ook de fietsroute Roll-On (ca. 25 á 30 km per dag). Deze route is geschikt voor deelnemers die gebruikmaken van vervoermiddelen als een scootmobiel, elektrisch aangedreven rolstoel van Wheely, een driewieler, enz. Op de route rijdt er een servicebus met onderdelen mee, er zijn gehandicaptentoilleten aanwezig en de speciale route en controleposten zijn goed begaanbaar voor rolstoelers.

Overnachten Fietsvierdaagse

Overnachten tijdens fietsvierdaagse

Drenthe beschikt over genoeg goede overnachtingsmogelijkheden om alle fietsers van de fietsvierdaagse van een slaapplek te voorzien. Maar zeg nou zelf: u zit er het liefst lekker comfortabel bij, toch? Hotel Brinkzicht Vledder bied u de comfort die u wel kunt gebruiken na een dagje doortrappen. Een hagelnieuw horecacomplex met oogstrelende looks, smaakvolle gerechten en comfortabele kamers. Niet voor niets heeft Hotel Brinkzicht de ‘3 Sterren Superior’ aanduiding van de Europeesche Sterren Classificatie in de wacht gesleept én de award voor Meest Markante Horecaondernemer 2018. Komt u het zelf ervaren?

Reserveer uw kamer

 

E-bike huren?

Wilt u graag meefietsen met de Fietsvierdaagse, maar geen mogelijkheid of zin om uw eigen fiets mee te ‘zeulen’? Bij Brinkzicht huurt u een krachtige e-bike van het kwaliteitsmerk Batavus. Onze e-bikes zijn uitgerust met het nieuwste type middenmotor van Bosch. Deze stille, krachtige motor heeft een laag zwaartepunt. Dat zorgt voor heel stabiel, comfortabel en ontspannen fietsen. Kortom: moeiteloos genieten van de prachtige routes door de omgeving!

Reserveer e-bike 
E-bike
huren
Fietsvierdaagse
reserveer nu>
magazine
2019
online

bekijk
hem hier >