Brinkzicht arrangementen

Theaterweekendje weg

Verwen uzelf op een heerlijk weekendje weg! Combineer een bezoek aan ons sfeervolle hotel met een theatervoorstelling. Ga voor de gezellige meezingers naar Café Bolle Jan of kies een legendarisch avondje vol Rolling Stones klassiekers. Of liever een avondje cabaret met de dames van de Vuile Huichelaar? Of ... allemaal! U hoeft maar 1 ding te doen en dat is zitten en genieten. Wij brengen u namelijk persoonlijk naar het theater en zorgen voor toegangskaarten.

Lees meer

Winterse Waanzin (2 dagen)

Klaar voor een waanzinnig winters verblijf in ons luxueuze hotel? Er staat u een warm onthaal te wachten, gevolgd door een winterse maaltijd en sfeervol potje bowlen. De volgende dag naar de betoverende ijswereld van het IJsbeelden Festival in Zwolle.

Lees meer

TheaterSpecial (4 dagen)

Verwen jezelf met dit amusante uitje. Selecteer uw voorstelling naar keuze uit onderstaande lijst. Wij halen u op en brengen u, na een smakelijk diner, naar theater De Meenthe in Steenwijk. Geniet nog enkele dagen na met de volgende uitstapjes die ook onderdeel zijn van dit arrangment.

Lees meer

Pauper arrangement (3 dagen)

Gelegen tussen 3 Nationale Parken treft u de voormalige Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een gebied met een indrukwekkende cultuurhistorische erfenis van deze periode. Wist u dat hier de verzorgingsstaat Nederland is ontstaan?

Lees meer

5 Daagse DEAL

Verhuld tussen maar liefst drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder ligt ons 3*** superior Hotel Brinkzicht. De perfecte uitvalsbasis om onze mooie provincie en zijn rijke geschiedenis te verkennen. De omgeving kent talrijke interessante musea en is met zijn prachtige natuurgebieden een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Profiteer van dit 5-daagse arrangement en kom naar het mooie Drenthe!

Lees meer

Klaverjas voorjaar (midweek)

Speciaal voor alle klaverjas­fans: Een compleet verzorgd, oergezellig midweek arrangement. Iedere dag spannende klaverjas­wedstrijden en als spetterende bekroning de bonte muziekavond. Naast al dat klaverjassen gaan we ook een potje bowlen met zijn allen en maakt u de diverse uitstapjes.

Lees meer

Voorjaarsreis (midweek)

Een midweek vol variatie. Terug in de tijd naar Heiligerlee. Nee niet voor de beruchte veldslag, maar we duiken in de geschiedenis van de klok! We zwerven de eeuwen van rijkdom door in het Friese scheepvaartmuseum. Luisteren naar liederen uit het verleden en komen lekker tot rust in de sfeervolle Vreedebrinkzaal. Kortom, een heerlijke 5-daagse reis met voor ieder wat wils.

Lees meer

E-bike dag Drenthe

Volop genieten van de prachtige Drentse natuur op onze Batavus e-bikes. U huurt niet alleen deze spiksplinter nieuwe e-bikes. We verwennen u ook met diverse Drentse lekkernijen. De e-bikes staan de gehele dag tot uw beschikking en u bent vrij om te gaan waar u wil. We helpen u graag bij het uitzoeken van een leuke route door 1 van de vele Nationale Parken rondom ons hotel.

Lees meer

Zomerreis (midweek)

Er écht even tussenuit deze zomer? Geniet dan van deze midweek vol leuke excursies en onvervalste gezelligheid, maar dan in het kwadraat. Er staan 3 avondprogramma’s voor u gereed, te weten: Een gekke sjoelavond, een avond bowlen en een muzikale avond met een zangkoor. Overdag maken we diverse uitstapjes.

Lees meer

8 Daagse DEAL

Verhuld tussen maar liefst drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder ligt ons 3*** superior Hotel Brinkzicht. De perfecte uitvalsbasis om onze mooie provincie en zijn rijke geschiedenis te verkennen. De omgeving kent talrijke interessante musea en is met zijn prachtige natuurgebieden een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Profiteer van dit 8-daagse arrangement en kom naar het mooie Drenthe!

Lees meer

Zomerreis (weekreis)

Interessante excursies, verrassende avond­programma’s en onvervalste gezelligheid maken onze weekreizen populair. Dit seizoen hebben we 4 gevarieerde avondprogramma’s voor u in petto: Zo komt er een zangkoor, gaan we gezellig bowlen, een gek sjoelspel spelen en één keer onze hersens kraken tijdens een amusante quiz. Overdag maken we diverse uitstapjes.

Lees meer

E-bike huren

Per e-bike Drenthe ontdekken. Dat kan! Bij Hotel Brinkzicht verhuren we top kwaliteit Batavus e-bikes met lage instap en krachtige middenmotor. Zo kunt u comfortabel onze mooie provincie verkennen. De e-bikes staan de gehele dag tot uw beschikking en u bent vrij om te gaan waar u wil. We helpen u graag bij het uitzoeken van een leuke route door 1 van de vele Nationale Parken rondom ons Hotel Brinkzicht.

Lees meer

Klaverjas najaar (midweek)

Een compleet verzorgde en oergezellige midweek voor klaverjasfans! Iedere dag zijn er spannende wedstrijden. Te weten 3 avonden en 1 ochtend. De 5e en alles beslissende Klaverjasdrive is op donderdagavond afgewisseld met smaakvolle buffetten. Na het spetterende dessertbuffet volgt de prijsuitreiking. Naast al dat klaverjassen maken we de diverse uitstapjes!

Lees meer

Danny de Munck (midweek)

Als Danny de Munk ergens verschijnt voelt iedereen zich onmiddellijk thuis. Laat dat nu net ook onze huisslogan zijn. Op reis maar voel je vooral thuis. Naast een spetterened optreden van deze spontane Amsterdammer staan er ook 3 avondprogramma’s voor u klaar, te weten: Een gekke sjoelavond, een avond bowlen en een gezellige quiz. Overdag maken we enkele uitstapjes.

Lees meer

Kerstweek

Kerst vier je dit jaar in de warme, bruisende kerstambiance van ons luxueuze hotel. Je wordt betoverd door een zee van lichtjes, sprankelende decoraties en gloedvolle gezelligheid! De eerste avond starten we gelijk goed met de Kerstquiz en woensdagavond treed er een smartlappenkoor voor ons op.

Lees meer

Oud en nieuw reis (6 dagen)

Nog heerlijk nagenieten van de prachtige kerstversiering en met live muziek proostend het nieuwe jaar ingaan. Wie wil dat nu niet? De eerste avond van dit arrangement testen we uw kennis met de Oude­jaarsquiz. Wat weet u nog van de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar? Maak het mee deze jaarwisseling in Hotel Brinkzicht te Vledder!

Lees meer